Η Εταιρία

Η εταιρία Coffee Studio-N.Ζερβός & Σια Ο.Ε δραστηριοποιείται στην εστίαση και ειδικότερα στον χώρο του καφέ.

Στόχος της ομάδας που οραματιστηκε και δημιουργησε την εταιρία ήταν και είναι μέχρι σήμερα η εκπαίδευση του τελικού καταναλωτή προκειμένου να αναγνωρίζει, να αξιολογεί και να επιλέγει τα προιόντα και τις υπηρεσίες που του προσφέρονται.

Το Coffee Studio συνεργάζεται με την εταιρία Taf , μία εταιρία με επιτυχίες και διακρίσεις σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα του καφέ.

Κοινός στόχος μας είναι η ποιότητα των πρώτων υλών και η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης στοχεύουμε στην ικανοποίηση μεγάλης γκάμας πελατών μέσα από πολλά μίγματα και διαφορετικές εκδόσεις καφέ espresso, φίλτρου και ελληνικού.

Η εταιρία προσδοκά μέσα από σεμινάρια που διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να παρέχει τις γνώσεις που απαιτούνται στην διαχείριση υψηλής ποιότητας προιόντων (specialty), προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης και ακολουθώντας συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα εκπαιδεύσεων που αφορούν όλη την γκάμα και τα στάδια του καφέ.

Τέλος, η εταιρία μας επιδιώκει να προσφέρει στους πελάτες ολοκληρωμένες λύσεις, που να δημιουργούν αξία για τους ίδιους και κατά συνέπεια για την εταιρία, να παρέχει συνεχή υποστήριξη και να ενισχύει τις διαπροσωπικές σχέσεις με απώτερο σκοπό την υψηλή δέσμευση και την πιστότητα τους.

Burberry Uk Outlet de r-color: #eae9e9; border-bottom-width: 0px; border-top-width: 0px; border-bottom-style: solid; border-top-style: solid; padding: 20px 0px 20px 0px;”>

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Κάθε νέα συνεργασία είναι για μας και μια καινούρια πρόκληση. Η εταιρία αφού συζητήσει με τον υποψήφιο πελάτη-συνεργάτη, επιδιώκει να προσαρμόσει τα κατάλληλα προιόντα και την εκπαίδευση στις ανάγκες του, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με το ύφος και το προφίλ της επιχείρησης και της εκάστοτε περιοχής.

Η ομάδα του Coffee Studio είναι άρτια οργανωμένη με ανθρώπους έμπειρους στον τομέα τους, και ο κάθε ένας από αυτούς διατηρεί σταθερή επικοινωνία με την επιχείρηση προκειμένου να εντοπίζονται και να λύνονται άμεσα τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της συνεργασίας.

Third Wave Coffee

Το λεγόμενο ως Τρίτο Κύμα Καφέ (Third Wave Coffee) αναφέρεται σε μια νέα κουλτούρα όπου πρωταγωνιστής είναι ο καφές , με σκηνοθέτη τον barista, και σεναριογράφους τον roaster με τον farmer.

Για να φτάσουμε στο σημείο να κατανοήσουμε την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του τρίτου κύματος πρέπει να γνωρίσουμε τα πρώτα δυο.

ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ : Ο ΚΑΦΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Σε αυτή τη χρονική φάση έχουμε να κάνουμε με την απλή, καθημερινή και ασυναίσθητη κατανάλωση ενός ροφήματος με μόνο στόχο την ενστικτώδη πρόσληψη της αναγκαίας καφεΐνης. Στην περίοδο αυτή συναντάμε στιγμιαίους, τυποποιημένους φίλτρου και γενικότερα βιομηχανοποιημένους καφέδες που απαρτίζουν τα ράφια των super market για την παρασκευή των οποίων δεν χρειάζεται η συμβολή ενός barista.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ : Ο ΚΑΦΕΣ ΩΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Εδώ γίνεται η εμφάνιση των πρώτων espresso bar, όπου ως πρώτη υλη χρησιμοποιούνται εξαιρετικής ποιότητας βιομηχανικά επεξεργασμένοι και τυποποιημένοι καφέδες. Σε αυτή τη χρονική φάση ένας καλός barista μπορεί να αναδείξει τις ‘’περιορισμένες’’ δυνατότητες αυτών των χαρμανιών.

ΤΡΙΤΟ ΚΥΜΑ : Ο ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ

Σε αυτή τη νέα περίοδο ο καφές μιλά από μόνος του. Εδώ έχουμε να κάνουμε με specialty coffees από συγκεκριμένες φάρμες, των οποίων η φύτευση, η συγκομιδή και η επεξεργασία πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερο τρόπο καταλήγοντας να καβουρδιστούν από πραγματικούς τεχνίτες.

Στόχος αυτού του νέου κύματος είναι να δημιουργηθεί μια αλυσίδα μεταξύ του farmer, του roaster και του barista που σκοπό έχει την ανάδειξη του καφέ σε τέχνη.

Σε αυτή την αλυσίδα ο ρόλος όλων είναι πολύ σημαντικός και όλοι μαθαίνουν από όλους. Ο barista δεν πρέπει να είναι απλά δεξιοτέχνης αλλά και ‘’μαθητής’’. Γίνεται βαθύτερα γνώστης της χημείας και των φάσεων της επεξεργασίας του πιο πολύπλοκου γευστικά καρπού που έχει δώσει η φύση.

Νέες ορολογίες όπως single estate coffees, single origin coffees, micro lots, new crops, cup profile κ αλλά πολλά κάνουν την είσοδο τους στην καθημερινότητα όλων αυτών που ασχολούνται με τον καφέ, είτε ως επαγγελματίες είτε ως απλοί καταναλωτές. Ο καφές πλέον αντιμετωπίζεται όπως το καλό κρασί όπου υπάρχουν συγκεκριμένες ποικιλίες, συγκεκριμένες χώρες, καλές και κακές σοδειές, διάφοροι μέθοδοι επεξεργασίας , διάφοροι παραγωγοί και καθένα από αυτά τα κρασιά είναι ξεχωριστό. Έτσι και εδώ, σε αυτή τη νέα κουλτούρα, ο κάθε καφές είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός. Πίνουμε πλέον τον καφέ μας όχι απλά για την καφεΐνη, ούτε για την παρέα, αλλά για τον ίδιο τον καφέ!

So, let the coffee speak for itself..!!

 

Οι Συνεργάτες Μας