April 23, 2015 – April 24, 2015
Το σεμινάριο έχει διάρκεια 2 ημερών, από 5 ώρες την ημέρα και απευθύνεται σε ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες του χώρου.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μυηθούν οι μαθητές στον μαγικό κόσμο του καφέ.
Μέσα από μια θεωρητική παρουσίαση θα γνωρίσουν την αλυσίδα του καφέ, πως ξεκινά δηλαδή ο καφές από την φάρμα παραγωγής, και πως καταλήγει στο φλιτζάνι.
Στο πρακτικό σκέλος του σεμιναρίου, οι μαθητές εκπαιδεύονται στην ρύθμιση του μύλου άλεσης, την σωστή εκχύλιση και παρασκευή espresso καθώς και στην παρασκευή cappuccino με βασικές αρχές latte art.
Με το σεμινάριο παρέχονται σημειώσεις .
Στο τέλος του σεμιναρίου, οι μαθητές καλούνται να απαντήσουν σε γραπτό και πρακτικό τεστ γνώσεων, με τους επιτυχόντες να λαμβάνουν και την σχετική βεβαίωση.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας
Follow us!