Σεμινάρια Barista με μια σειρά από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα.
- Barista Seminar Level 1
- Introduction to Coffee
- Barista Skills – Foundation
- Barista Skills – Intermediate
Coffee studio
Λουκά Πετράκη 39, Ηράκλειο Κρήτης
Το Coffee Studio με εμπειρία και συνέπεια από το 2012 έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 1000 επαγγελματίες Barista!
Γιώργος
Κοντορίνης
- Barista Seminar Level 1
Διάρκεια: 10 ώρες (2 ημέρες, 5 ώρες / ημέρα)
Κόστος: 160€
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ
Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ
Απευθύνεται σε άτομα με μικρή ή και καθόλου εμπειρία στον καφέ, που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του barista.
Στο τέλος του σεμιναρίου οι επιτυχόντες λαμβάνουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
- Introduction to Coffee
Διάρκεια 1 ημέρα (5 ώρες)
Κόστος 120€
+ προαιρετικό κόστος πιστοποίησης 40€
+ προαιρετικό κόστος πιστοποίησης 40€
*10% Έκπτωση για όσους παρακολουθήσουν και τα δύο νέα σεμινάρια του Coffee Studio.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
Απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες του χώρου, σε όσους αγαπούν τον καφέ και σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Barista.
- Barista Skills – Foundation
Διάρκεια 1 ημέρα (7 ώρες)
Κόστος 150€
+ προαιρετικό κόστος πιστοποίησης 40€
+ προαιρετικό κόστος πιστοποίησης 40€
*10% Έκπτωση για όσους παρακολουθήσουν και τα δύο νέα σεμινάρια του Coffee Studio.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
Απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του Barista.
- Barista Skills – Intermediate
Διάρκεια 2 ημέρες (14 ώρες)
Κόστος 450€
Για τα μέλη του SCA το κόστος είναι 370€
Για τα μέλη του SCA το κόστος είναι 370€
*10% Έκπτωση για όσους παρακολουθήσουν και τα δύο νέα σεμινάρια του Coffee Studio.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
*Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά.
Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τόσο τις βασικές όσο και τις πιο ανεπτυγμένες δεξιότητες ενός Βarista. Δεν εξετάζονται μόνο η παραγωγή του καφέ και η ποιότητα των παραγόμενων ροφημάτων, αλλά το σεμινάριο εστιάζει, επίσης, στην εξυπηρέτηση των πελατών και τη συντήρηση των μηχανημάτων.
Follow us!